Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Tipikus sunyi patkánymagatartás: Felelőst keres Szolnok polg
  2013-02-22 18:09:59, péntek
 
  Tipikus sunyi patkánymagatartás: Felelőst keres Szolnok polgármestere

Posted on 2013/02/21


Szalay Ferenc (FIDESZ)

Napokkal a botrányos magyar-izraeli mérkőzés után magyarázkodik a polgármester. Van olyan hibbant ember ebben a szerencsétlen országban, aki elhiszi azt a süket hazugságot, hogy Szalay Ferenc nem tudott a botrányról azonnal? Ha tényleg így volt, akkor máris ki kell rúgni, mert alkalmatlan a város irányítására! Ezek után mit tett? Semmit. Most akarja kivizsgálni az esetet a kamerák felvétele alapján. Mint ha nem lett volna ott egy tekintélyes szurkolói tömeg, akik élő tanúi és elszenvedői voltak a történteknek. Hogyan lehetséges, hogy a rendőrség a polgármester tudta nélkül vonult ki a mérkőzésre akkora erőkkel a város lakossága ellen? A minősíthetetlen botrány megtörtént, azt az érzelmi, lelki károkozást semmissé tenni már nem lehet, de a felelősöket meg kell büntetni (a nézők helyében én anyagi kártérítést is követelnék az elszenvedett megaláztatás miatt!), a sportvezetőket ki kell rúgni, a játékosokat is meg kell büntetni hazafiatlan viselkedésük miatt! (Híradmin - NIF)

Közleményt adott ki Szolnok polgármestere Szalay Ferenc, aki felháborítónak és elfogadhatatlannak tartja, hogy bárki is utasítást adjon arra, hogy nemzetünk jelképét kitiltsák bármilyen rendezvényről.

Szalay, aki egyben a Magyar Kosárlabda Szövetség elnöke is, igen kellemetlen helyzetbe került azáltal, hogy a Szolnoki Olaj KK - Hapoel Holon EuroChallenge kupamérkőzésre a biztonságiak nem engedték bevinni a nemzeti zászlóinkat...

,,Amennyiben bárki megtiltotta a magyar zászló bevitelét a szolnoki csarnokba, akkor az fölháborító, megengedhetetlen, a nemzet jelképét egy magyar csapat mérkőzéséről senki sem zárhatja ki" - áll Szolnok polgármestere, Szalay Ferenc közleményében.

,,Megengedhetetlen, hogy ilyen előforduljon Magyarországon, aligha hiszem, hogy bárhol a világon hasonló esetet toleránsan kezelne a közvélemény. A kérdésben természetesen egyeztettem a szolnoki klub vezetőivel, akik jelenleg a biztosítást ellátó céggel együtt vizsgálják a beléptetést megörökítő kamerák felvételét."

A polgármester egyébként nem tudta kikerülni, hogy a nyilvánosság elé álljon az eset kapcsán, mivel az országos felháborodás mindenképpen erre kényszerítette. Közleményének őszinteségét azonban némiképp megkérdőjelezi, hogy nem tűnik életszerűnek az, miszerint senki sem szólt volna neki telefonon, hogy ,,Ferikém! Ti adtatok utasítást arra, hogy tilos magyar zászlóval a csarnokba bejutni?".

Márpedig abban az esetben, ha ez megtörtént, akkor miért nem intézkedett rögvest az égbekiáltó magyargyalázás megszüntetésére? Miért csak jelentős késéssel reagált az eseményekre?

És mit higgyünk arról, hogy a biztonsági kamerák felvételei fogják majd bebizonyítani a jogsértést?

Nem elég ahhoz kétezer tanú?

Nem lehet raportra hívni mindenkit, aki csak a mérkőzés biztosításában részt vett, hogy ,,na, gyerekek, elő a farbával! Ki volt?"

Szóval.

Kíváncsian várjuk, kin verik majd el a port, vannak tippjeink is arra vonatkozóan, hogy a legalacsonyabb szinten lévő tedd ide, tedd oda-embert fogják majd keresztre feszíteni. Szó se róla, aki ilyen ukázt teljesít, meg is érdemli.

De nem csak ő!

Forrás: hunikum.info az MTI nyomán

Nemzeti InternetFigyelő

http://internetfigyelo.wordpress.com/2013/02/21/tipikus-sunyi-patkanymagatartas-f elelost-keres-szolnok-polgarmestere/

**************

A Magyar Kosárlabda Szövetség elnöke nem volt kíváncsi városa csapatának “nemzetközi" mérkőzésére!!! Pont olyan elnök, amilyen polgármester! Fideszes! Az elnöki pozícióból is jó kis lóvét szakíthat, a jegy sem kerülne pénzbe nekije, de a csapat nem érdekli. Ehhez azért fideszes pofa kell! A Lázár frakcióban pont jó helyen van!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: megengedhetetlen, internetfigyelo, megszüntetésére, internetfigyelő, minősíthetetlen, magyargyalázás, biztosításában, legalacsonyabb, magyarországon, megkérdőjelezi, kupamérkőzésre, sportvezetőket, felháborítónak, kényszerítette, polgármestere, polgarmestere, eurochallenge, közleményének, természetesen, rendezvényről, szerencsétlen, közleményében, bebizonyítani, magyarázkodik, polgármester, mindenképpen, őszinteségét, felháborodás, elszenvedett, irányítására, megaláztatás, nyilvánosság, előforduljon, életszerűnek, biztonságiak, mérkőzéséről, botrányos magyar-izraeli, szerencsétlen országban, süket hazugságot, botrányról azonnal, város irányítására, kamerák felvétele, tekintélyes szurkolói, polgármester tudta, mérkőzésre akkora, város lakossága, minősíthetetlen botrány, nézők helyében, elszenvedett megaláztatás, nemzeti zászlóinkat…, magyar zászló, szolnoki csarnokba, Szalay Ferenc, Magyar Kosárlabda Szövetség, Szolnoki Olaj KK, Hapoel Holon EuroChallenge, Nemzeti InternetFigyelő,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Png fotel  Éretlen vers  Akarat  Csak a fogyatkozás látható  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png cica  Fekete-erdő desszert  Mindig jusson idő nevetni  Örülök, hogy látlak!  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  A jó emberek mindig szépek mar...  Akarat  Hazára minden embernek szükség...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Jó éjszakát  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Reménység és erő Krisztustól e...  Esti kép  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Akarat  Alázat  Fehér virág  Elköszönt  Akarat  Facebookon kaptam Krisztinától  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Png csokor  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Reggel van  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Elköszönt  Soha ne kedvezz...  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam Annuska bar...  Őrizkednünk kell...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Erdőn  Png ház  Lóhere  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  képre írva  Hiányzik  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Fekete István - Akác  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Tavaszi kép  Szép estét kedves látogatóimna...  Popper Péter szavai  Nagyi telefonál  Radikális szeretet  Png kutya  A kételkedés kezelése  Png nő  Png nő  Lóhere  Akarat  képre írva  Popper Péter szavai 
Bejegyzés Címkék
botrányos magyar-izraeli, szerencsétlen országban, süket hazugságot, botrányról azonnal, város irányítására, kamerák felvétele, tekintélyes szurkolói, polgármester tudta, mérkőzésre akkora, város lakossága, minősíthetetlen botrány, nézők helyében, elszenvedett megaláztatás, nemzeti zászlóinkat&#8230, magyar zászló, szolnoki csarnokba, nemzet jelképét, magyar csapat, világon hasonló, kérdésben természetesen, szolnoki klub, biztosítást ellátó, beléptetést megörökítő, polgármester egyébként, eset kapcsán, országos felháborodás, csarnokba bejutni, égbekiáltó magyargyalázás, biztonsági kamerák, mérkőzés biztosításában, legalacsonyabb szinten, elnöki pozícióból, megengedhetetlen, internetfigyelo, megszüntetésére, internetfigyelő, minősíthetetlen, magyargyalázás, biztosításában, legalacsonyabb, magyarországon, megkérdőjelezi, kupamérkőzésre, sportvezetőket, felháborítónak, kényszerítette, polgármestere, polgarmestere, eurochallenge, közleményének, természetesen, rendezvényről, szerencsétlen, közleményében, bebizonyítani, magyarázkodik, polgármester, mindenképpen, őszinteségét, felháborodás, elszenvedett, irányítására, megaláztatás, nyilvánosság, előforduljon, életszerűnek, biztonságiak, mérkőzéséről, viselkedésük, történteknek, közvélemény, tekintélyes, felelősöket, fölháborító, intézkedett, eseményekre, megtiltotta, elszenvedői, kivizsgálni, kártérítést, vonatkozóan, egyeztettem, kellemetlen, beléptetést, biztosítást, hazafiatlan, játékosokat, alkalmatlan, mérkőzésére, zászlóinkat, biztonsági, felvételei, pozícióból, toleránsan, kosárlabda, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1367
  • e Hét: 15597
  • e Hónap: 26708
  • e Év: 180204
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.